EU pályazat | EU-s pénzek | Pályázat | EU

Weboldal, Webáruház készítés EU pályázattal!

Weboldal és web áruház készítés EU-s pályázati pénzek felhasználásával cégeknek, vállalkozóknak.

 

weboldal eu-s pénzből

Ne maradjon le! Vegye igénybe az Új Széchenyi Terv és az Európai Unió támogatását vállalkozása fejlesztéséhez, bemutatásához. Pályázat technológiafejlesztésre, gépvásárlásra!


Ismét megnyílik a lehetőség, hogy jelentős támogatást kapjanak az Európai Unió forrásaiból a mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai fejlesztéshez, korszerűsítéshez. A támogatás mértéke akár az 50%-ot is elérheti, a támogatás összege pedig 10 millió forintig terjedhet.


Mire igényelhető a támogatás?

Modern vállalat/szervezet irányítási és termelési környezet kialakításához kapcsolódó komplex vállalati és szervezeti infokommunikációs fejlesztések támogathatóak, az alábbi 12 funkcionális célterületre vonatkozóan:

Vállalati CRM, értékesítés terület, Gyártási terület, Humán erőforrás menedzsment és bérszámfejtés, Kontrolling és döntéstámogatás, Beszerzési, logisztikai terület, Táv- és csoportmunka támogatás, Pénzügyi, számviteli terület, Internetes értékesítés (Vállalati webáruház), Internetes megjelenés (Vállalati portál), munkafolyamat-irányítási rendszer (WF) bevezetése, elektronikus iratkezelési rendszer bevezetése, kiegészítő, (tudásmenedzsment vagy ERP-hez kapcsolódó mobil technikát használó, vagy térinformatikai és földrajzi információs (GIS), vagy RFID technológiát alkalmazó) specializált rendszer bevezetése.

Mekkora összegre lehet pályázni?
A tervezet szerint az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege: minimum 1 millió Ft, maximum 10 millió Ft, de maximum az összes elszámolható költség 50%-a!

Kik pályázhatnak?
A pályázati kiírásra mikro-, kis- és középvállalkozásnak minősülő gazdasági társaságok, szövetkezetek, egyéni vállalkozók pályázhatnak, amennyiben megfelelnek a pályázati felhívásban részletezett feltételeknek.

A pályázatok benyújtása 2010. július 1-től 2011. december 31-ig lehetséges. (tevezet)
A pályázatok az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósulnak meg.

 >>további eu pályázatok

 

 

Közösségi marketing

On-Line kampányok, Hírlevél kampányok, Google AdWords kampányok bonyolítása, Facebook hirdetés

Vállaljuk különböző On-Line kampányok bonyolítását, Közösségi marketing kampányok, Google AdWords kampányok, Hírlevél kampányok szervezését adminisztrálását. Tartsa kapcsolatot vevőivel hírlevélben, hogy időben értesüljenek akcióiról!

>> további részletek a weboldal látogatónövelésről

 

Friss Információk

2011. 04. 10.
Új Nyereményjátékok...

Nyereményjátékok, hihetetlen mennyiségben! Regisztrálja nyereményjátékát INGYENESEN, szerezzen több feliratkozót!

Nyereményjáték

2011. 03. 19.
Megújult a Webáruház katalógus...

2008-ban indult webáruház katalógusunk már 2010 elején átesett egy “ráncfelvarráson” ennek ellenére úgy éreztük megérett a teljes megújulásra!

Webáruház Katalógus